понеділок, 17 листопада 2014 р.


   
  
 Імідж походить від лат. imago- "образ", і був відомий ще з давніх часів. У сучасній англійській мові слово image має безліч відтінків та значень, наприклад, "образ", "зображення", "репутація", "престиж", "уявлення" (про щось), "символізувати". Досить часто в англомовній літературі використовується словосполучення "image bulding" – тобто "створення репутації", "обличчя фірми".Іншими словами це те, як установа виглядає в очах клієнта, відвідувача.
  Ми з вами живемо в часи, коли поняття "імідж" стало обов"язковою характеристикою установи, організації. Успіх справи багато в чому залежить від створеного іміджу.
   Сучасні методичні кабінети - це свого роду комплекси, які поєднують довідкове бюро, сервісні центри, швидку методичну допомогу та службу психологічного розвантаження.
    Наші установи повинні відрізнятися від інших та всіляко підкреслювати цю відмінність. Великі підприємства вкладають великі кошти та ресурси для підтримки позитивного іміджу. Ми ж можемо підтримати імідж наших установ, дотримуючись простих рецептів.

Отже, ПОЧИНАЄМО ДІЯТИ!!!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар